Pond[CTRL] Update

De vernieuwde taakverdeling tussen microprocessor en WiFi-module blijkt een goede zet te zijn geweest. Pond[CTRL] draait vele malen stabieler en heeft de afgelopen 24 uur nog geen enkele ongeplande reset gehad (een ongeplande reset is een reset door bijvoorbeeld een hard- of softwarefout).

Vandaag heb ik de API en de firmware van de WiFi-module aangepast. De API geeft nu een json-resultaat na uploaden van data waarin de meest firmware-versie en de status vermeld staan. Indien de API-call succesvol was, dan zal de programmeerbare LED gaan branden wat vanaf nu aangeeft of er een succesvolle link is met de API. De LED brandt net zo lang tot er een negatieve of geen status ontvangen wordt. Door de versienummers van de huidige firmware en de nieuwste firmware te vergelijken, wordt er nu een automatische update in gang gezet.

Huidige firmwareversie: 1129