Pond[CTRL] Update

Vandaag heb ik zeven prachtige Euro Koi mogen verwelkomen in de vijver. Ik hoop ze ooit zo vertrouwd met mensen te kunnen maken dat ze uit je handen eten. Om daarmee te beginnen heb ik de voederpauze-functie ingebouwd. Ik wil de Koi alleen voeren tijdens een voederpauze, waarbij alle pompen uitgeschakeld zijn. Ik hoop dat de vissen zo slim worden dat als er geen stroming is, ze het besef hebben dat er gevoerd wordt. Ik voer alleen in een voederring, zodat ik na het voeren het overtollige voer gemakkelijk kan verwijderen.

In de firmware moet de voederpauze automatisch uitgeschakeld worden na een half uur. Deze functie bleek verwijderd te zijn bij het verplaatsen van de hoofdfuncties naar de WiFi-module. De firmware is nu aangepast en werkt weer naar behoren.

Daarnaast heb ik vandaag een eerste begin gemaakt aan de iOS-app. Omdat ik nog helemaal niet bekend was met XCode en SwiftUI heb ik eerst een aantal online tutorials moeten doorlopen.

Huidige firmwareversie: 1133